Info Favorites Register Log in
myArmoury.com Discussion Forums

Forum index Memberlist Usergroups Spotlight Topics Search
Forum Index > Off-topic Talk > Sword Forum.com problem Reply to topic
This is a standard topic Go to page 1, 2  Next 
Author Message
Matthew G.M. Korenkiewicz




Location: Michigan, USA
Joined: 08 Mar 2004
Reading list: 3 books

Posts: 853

PostPosted: Tue 26 Oct, 2004 12:24 pm    Post subject: Sword Forum.com problem         Reply with quote

Hi all,

I've noticed many of you are also members of Sword Forum International,
well I have been having a problem the past two days pulling their website
up on my browser. I have Netscape 7.1 and Internet Explorer. Neither will
pull the site up. I get an " operation has timed out " message. Monday
morning I DID pull the site up but a pop-up log-in box came up; thinking
this may be something new, I tried to log in through that box, but it just
kept coming up. I cleared out, surfed a bit, and when I've tried coming back
to Sword Forum the " operation timed out " message kept coming up, and
still does. I called my server, but they had no clue. I wrote SFI's admin, but
haven't heard anything yet, and even checked out the troubleshooting page
a fellow forumite was kind enough to email me.

Any helpful suggestions out there ?

I don't think I've been banned B-) ... heck, they'd at least tell you first, no ?
View user's profile Send private message
Chad Arnow
myArmoury Team


myArmoury Team

Location: Cincinnati, OH
Joined: 18 Aug 2003
Likes: 21 pages
Reading list: 231 books

Spotlight topics: 15
Posts: 9,131

PostPosted: Tue 26 Oct, 2004 12:42 pm    Post subject: Re: Sword Forum.com problem         Reply with quote

Matthew G.M. Korenkiewicz wrote:
Hi all,

I've noticed many of you are also members of Sword Forum International,
well I have been having a problem the past two days pulling their website
up on my browser. I have Netscape 7.1 and Internet Explorer. Neither will
pull the site up. I get an " operation has timed out " message. Monday
morning I DID pull the site up but a pop-up log-in box came up; thinking
this may be something new, I tried to log in through that box, but it just
kept coming up. I cleared out, surfed a bit, and when I've tried coming back
to Sword Forum the " operation timed out " message kept coming up, and
still does. I called my server, but they had no clue. I wrote SFI's admin, but
haven't heard anything yet, and even checked out the troubleshooting page
a fellow forumite was kind enough to email me.

Any helpful suggestions out there ?

I don't think I've been banned B-) ... heck, they'd at least tell you first, no ?


I've had no troubles the last few days, but today I did have a network login prompt for lotr.swordforum.com. I clicked cancel, logged in from the home page, and everything was normal (except it didn't remember that I had read a few of the posts the last time I was there).

Happy

ChadA

http://chadarnow.com/
View user's profile Send private message Visit poster's website
Dave Hahn




Location: Toronto, Canada
Joined: 23 Aug 2003

Posts: 80

PostPosted: Tue 26 Oct, 2004 7:05 pm    Post subject:         Reply with quote

i can't get in either. I used Mozilla 1.7 but no go
Try not to take yourself too seriously.
View user's profile Send private message
Vince Labolito




Location: Tallahassee, FL
Joined: 26 Jan 2004

Posts: 41

PostPosted: Tue 26 Oct, 2004 7:08 pm    Post subject:         Reply with quote

I'm not having any problems.
"Every normal man must be tempted at times to spit upon his hands, hoist the black flag, and begin slitting throats.
- Henry Louis Mencken (1880-1956)
View user's profile Send private message
Matthew G.M. Korenkiewicz




Location: Michigan, USA
Joined: 08 Mar 2004
Reading list: 3 books

Posts: 853

PostPosted: Wed 27 Oct, 2004 6:59 am    Post subject:         Reply with quote

I still can't get in, and haven't heard back from SFI's admin ... a fellow
forumite provided the email ( sfiadmin@swordforum.com ) ... but I'm
not holding my breath.

Funny thing is I can get to wherever else I wish to go online and can't
help but think by tring to use that lotr.swordforum pop-up I mucked
something up ... or SFI mucked something up ...

Still waiting to see ... B-(
View user's profile Send private message
Markus Haider




Location: Austria, Europe
Joined: 22 Aug 2003

Spotlight topics: 1
Posts: 132

PostPosted: Wed 27 Oct, 2004 10:35 am    Post subject:         Reply with quote

Works fine for me (Firefox 1.0PR)
View user's profile Send private message
James Sharpe





Joined: 25 Aug 2003

Posts: 47

PostPosted: Wed 27 Oct, 2004 12:05 pm    Post subject:         Reply with quote

The only problem that I have had recently happened a few days ago (Monday I believe). The normal font was not displaying, it was a small and hard to read one that was coming up. I though maybe one of my fonts became corrupt, but it was fine the next day. I haven't had any problems logging on though (I use Internet Explorer 6.0).
View user's profile Send private message
Jonathon Janusz





Joined: 20 Nov 2003

Posts: 467

PostPosted: Wed 27 Oct, 2004 4:08 pm    Post subject:         Reply with quote

Just tried it myself. . . my browsers (both of them) timed out after a minute and errored out with no response.

Safari 1.2.1 (v 125.1) running Panther 10.3.3
Internet Explorer: Mac 5.2
View user's profile Send private message
Jesse Zinn




Location: NC (USA)
Joined: 17 Nov 2003

Posts: 91

PostPosted: Wed 27 Oct, 2004 7:34 pm    Post subject:         Reply with quote

I run IE here and at my office - I've not had any problems. However, just today, when I would navigate to SFI's frontpage, I'd get a pop-up window - it's a log-in pop-up for a username and password, and it's titled Connect to lotr.swordforum.com. WTF?! I just close it and move on...

Jesse

Jesse D. Zinn
North Carolina

Hwt w Gr-Dena in ger-dagum
od-cyninga rym gefrnon,
h elingas ellen fremedon."
View user's profile Send private message
Matthew G.M. Korenkiewicz




Location: Michigan, USA
Joined: 08 Mar 2004
Reading list: 3 books

Posts: 853

PostPosted: Wed 27 Oct, 2004 8:23 pm    Post subject:         Reply with quote

My problem is I TRIED using that pop-up box, but it just kept popping up. I eventually closed it, but
didn't go on. NOW I can't even pull up the site, and I'm not sure if SFI's Admins know others have
had this problem ...

If anyone who goes there can maybe find something out -- that is, if their moderators or admins
know or are doing something, or did something -- and contact me via pm here, I'd appreciate it.

And thankyou to myArmoury.com's folks for allowing me to kinda field things in this forum. B-)
View user's profile Send private message
E.B. Erickson
Industry Professional



Location: Thailand
Joined: 23 Aug 2003

Posts: 434

PostPosted: Thu 28 Oct, 2004 1:51 am    Post subject:         Reply with quote

The last few days I sometimes get the "Login" box, and sometimes don't. But I've never had any problem accessing the site at all.

Whenever we get a gateway timeout here in Thailand, it's generally a problem with our server. Don't know if that's the case with the rest of the world, though!

--ElJay
View user's profile Send private message Visit poster's website
Matt Corbin




Location: U.S.A.
Joined: 16 Jan 2004
Likes: 9 pages
Reading list: 12 books

Posts: 333

PostPosted: Tue 02 Nov, 2004 2:18 pm    Post subject:         Reply with quote

I can't get in either. I hope this isn't a perminant problem.
This was the age of heroes, some legendary, some historical . . . the misty borderland of history where fact and legend mingle.
- R. Ewart Oakeshott
View user's profile Send private message
Tom Carr




Location: Mesquite TX
Joined: 23 Aug 2003

Posts: 147

PostPosted: Tue 02 Nov, 2004 11:44 pm    Post subject:         Reply with quote

I was having the same problem for a few days a week ago. I turned off my dial-up accelorator and got right in. Juno uses something called SpeedBand and if I turn it back on while already in the forum, I get a timed out when I go to the next thread. It has also done something to my email preferences and I no longer get an email when i have a private message or if I want to follow a thread. Bit of a pain, but I'll live!
So if you have some sort of dial up accelorator, turn it off.
View user's profile Send private message MSN Messenger
Joe M. Walker




Location: Northeast USA
Joined: 07 Dec 2003

Posts: 3

PostPosted: Sun 07 Nov, 2004 9:57 am    Post subject:         Reply with quote

I can't get in either. Friday I could, but starting yesterday, no go. Also, I haven't been getting email confirmation lately about posts on subscribed threads. I emailed them in "Technical Problems" and no help was forthcoming. Could it have to do with the recent changes they made to make things bigger, better and faster? Maybe the government took over to make it more efficient. Big Grin
View user's profile Send private message
Angus Trim




Location: Seattle area
Joined: 26 Aug 2003

Spotlight topics: 1
Posts: 870

PostPosted: Sun 07 Nov, 2004 11:38 am    Post subject:         Reply with quote

Joe M. Walker wrote:
I can't get in either. Friday I could, but starting yesterday, no go. Also, I haven't been getting email confirmation lately about posts on subscribed threads. I emailed them in "Technical Problems" and no help was forthcoming. Could it have to do with the recent changes they made to make things bigger, better and faster? Maybe the government took over to make it more efficient. Big Grin


Hi Joe

Admin is aware of the problem, and I understand Dennis is working on this, this weekend. The lotr.swordforum login box is a problem, one that is gone now. No one knows why it started popping up, but the only answer for that was to clear it, and enter normally.

Dennis is working on the problem.......

Auld Dawg

swords are fun
View user's profile Send private message
Angus Trim




Location: Seattle area
Joined: 26 Aug 2003

Spotlight topics: 1
Posts: 870

PostPosted: Fri 12 Nov, 2004 9:38 pm    Post subject:         Reply with quote

You know, overwhelmingly, most people continued to use SFI without problems. But some people had problems, whether they played with that lotr.swordforum popup or not......

Oddly enough, I experienced a problem this morning that is quite different, but may be related. I tried to call up the myArmoury index, and wound up on the front page of Highlander's Swordshopper's Guide.......

Somebody had a great sense of humor........

I certainly cannot prove that this is related to the problems some have had accessing SFI, but when I found out myArmoury was not down, it kinda meant the problem was here in my computer.

I cleaned out cookies, ran an anti-virus, and had a friend of mine see about debugging the PC of spyware. This evening I'm able to access myArmoury again.........

Same problem? I don't know, but it might help if folks check out their computers for spyware........

Auld Dawg

swords are fun
View user's profile Send private message
Matthew G.M. Korenkiewicz




Location: Michigan, USA
Joined: 08 Mar 2004
Reading list: 3 books

Posts: 853

PostPosted: Sat 13 Nov, 2004 7:57 am    Post subject:         Reply with quote

Hiya AT ...

I'm of the type that, when something goes wrong, I immediately think its ME, in this
case MY computer. I talked to better-know-it-alls than myself about what MIGHT be
or have been the problem, and in the end these alleged highly paid zootsuit-techno
snob-specialists were left as clueless as Alicia Silverstone is about her dwindling
career as an actress ... I ran spyware programs until Pierce Brosnan wrote me a
personal email thanking me for my support, and promising me free tickets to his
next 007 blow-things-up spectacular B-) .... I ran my antivirus/antibug programs
until the Orkin-man showed up on my doorstep in a biological/hazardous-vermin
bodysuit, promising " W " would see to it that this terrorist " buggy " campaign would
soon be addressed by NEW social security and welfare cuts, oh, and more tax breaks
for the rich and wealthy so they could use their new found wealth to create jobs and
programs to study similar problems ...

After all was said and done, and then more said, and nothing done by any and everyone
I thought MIGHT be of some help ( relatives included, by jingo ! ) ... I staggered onto my
server's website, stumble-bummed across " dial up " numbers, saw that NONE matched
the one I used, changed that number, and was able to pull back into SFI ... * sigh *

MAYBE just MAYBE there is still something inside this silly jukebox of mine that needs
addressing, but there is still a part of me that thinks somewhere in SFI or my service
something happened somehow via someone doing something that somehow in
someway caused my dilemma. In my own stone-age-keep-it-so-simple-you-can't-go-
wrong ( you would think ) attitude I find it almost too rediculous to believe that techs up
the wazooni are so absolutely stymied.

* sigh * well, forgive the rant. I tried to be a bit funny and self-defacating ( hehe, punola
punola punola ) ... and this may read like I'm wagging an angry finger your way, B-) ...
such is not the case, I assure you !

Matthew
View user's profile Send private message
Angus Trim




Location: Seattle area
Joined: 26 Aug 2003

Spotlight topics: 1
Posts: 870

PostPosted: Sat 13 Nov, 2004 11:10 am    Post subject:         Reply with quote

Hi Mathew

I have no idea what the SFI problem is, and really don't know for sure what the problem I experienced really was. It was a trip, clicking myArmoury on my "bookmarks", and getting a redirect to the Highlander's Swordshopper's Guide.

The SFI problem apparently is still small, but new folks have problems all the time. Could it be some kind of instability in the system? Sure could, I wouldn't know.....

I've seen spyware screw up other folks PC's, and even though I can't prove that's what happened to me, that's what I suspect........

swords are fun
View user's profile Send private message
Jonathon Janusz





Joined: 20 Nov 2003

Posts: 467

PostPosted: Sat 13 Nov, 2004 10:18 pm    Post subject:         Reply with quote

Hey, Gus!

As somebody in the loop at SFI (and as I seem to have no other way of providing feedback on the current difficulty) I still can't access SFI at all; never even got the oddball login error.

. . . and speaking as a computer geek, I'm not so sure it's a spyware/virus thing as I am running a Mac and I look at the platform's comparatively limited (<5% market share) user base in comparison to Wintel boxes as an advantage on the Internet; nobody bothers writing viruses or spyware programs for Mac because there's no point to it.

Short version: any common Windows/Internet Explorer virus/spyware is taken out of the equation in my case which leads me to believe the problem lies somewhere either further upstream or could be chalked up to an incompatibility with the platform as of the recent upgrades (which I hope isn't the case)

Anybody else with an Apple box able to get SFI? Just trying to dig deeper and help solve this mess!
View user's profile Send private message
Angus Trim




Location: Seattle area
Joined: 26 Aug 2003

Spotlight topics: 1
Posts: 870

PostPosted: Sat 13 Nov, 2004 10:29 pm    Post subject:         Reply with quote

Jonathon Janusz wrote:
Hey, Gus!

As somebody in the loop at SFI (and as I seem to have no other way of providing feedback on the current difficulty) I still can't access SFI at all; never even got the oddball login error.

. . . and speaking as a computer geek, I'm not so sure it's a spyware/virus thing as I am running a Mac and I look at the platform's comparatively limited (<5% market share) user base in comparison to Wintel boxes as an advantage on the Internet; nobody bothers writing viruses or spyware programs for Mac because there's no point to it.

Short version: any common Windows/Internet Explorer virus/spyware is taken out of the equation in my case which leads me to believe the problem lies somewhere either further upstream or could be chalked up to an incompatibility with the platform as of the recent upgrades (which I hope isn't the case)

Anybody else with an Apple box able to get SFI? Just trying to dig deeper and help solve this mess!


Hi Jonathon

I've passed the word on, "word for word"......
I really don't know what else to do......

Auld Dawg

swords are fun
View user's profile Send private message


Display posts from previous:   
Forum Index > Off-topic Talk > Sword Forum.com problem
Page 1 of 2 Reply to topic
Go to page 1, 2  Next All times are GMT - 8 Hours

View previous topic :: View next topic
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum






All contents © Copyright 2003-2018 myArmoury.com — All rights reserved
Discussion forums powered by phpBB © The phpBB Group
Switch to the Basic Low-bandwidth Version of the forum