Info Favorites Register Log in
myArmoury.com Discussion Forums

Forum index Memberlist Usergroups Spotlight Topics Search
Forum Index > Off-topic Talk > Posting freezes Reply to topic
This is a standard topic  
Author Message
Peter Johnsson
Industry Professional



Location: Storvreta, Sweden
Joined: 27 Aug 2003
Reading list: 1 book

Spotlight topics: 3
Posts: 1,757

PostPosted: Thu 18 Mar, 2004 12:36 am    Post subject: Posting freezes         Reply with quote

Anyone else have had this problem when trying to post on threads?
When I try posting on the thread on celtic swords there is no success. Computer slows down to standstill for a minute and a half and no result of posting. I can post on other threads as before. It is only that thread about Celtic swords that seems to be uncooperative.
Why is this? Any ideas?
View user's profile Send private message Visit poster's website
Robert Zamoida




Location: Davis Monthan AFB, AZ
Joined: 06 Oct 2003
Reading list: 3 books

Posts: 228

PostPosted: Thu 18 Mar, 2004 4:53 am    Post subject:         Reply with quote

I had the same problem last night trying to post on that thread. Pretty much all I did was to let the computer sit for a few minutes and eventually I was able to post. I don't know about you, but it seemed like there was quite a bit of lag with my internet connection during that time.
Rob Zamoida
"When your life is on the line, you want to make use of all your tools. No warrior should be willing to die with his swords at his sides, without having made use of his tools."
-Miyamoto Mushashi, Gorin no Sho
View user's profile Send private message
Peter Johnsson
Industry Professional



Location: Storvreta, Sweden
Joined: 27 Aug 2003
Reading list: 1 book

Spotlight topics: 3
Posts: 1,757

PostPosted: Fri 19 Mar, 2004 12:19 am    Post subject:         Reply with quote

No, problem persists...Even when liberal amounts of patience is applied, the only reslut is that I get back in a loop to the page for writing a message.
Strange...
View user's profile Send private message Visit poster's website
David McElrea




Location: Canada
Joined: 26 Nov 2003

Spotlight topics: 1
Posts: 438

PostPosted: Fri 19 Mar, 2004 4:39 am    Post subject:         Reply with quote

Peter Johnsson wrote:
Quote:
No, problem persists...Even when liberal amounts of patience is applied, the only reslut is that I get back in a loop to the page for writing a message.
Strange...


Hi Peter,

I have the same problem (I think) on my work computer (but not my home one, oddly). The only possible difference may be that for me it loops back to the sign in-- even though I was signed in-- and then goes on to the posting page, which is inconveniently empty of text. I had this happen once after writing quite a lengthy post. Frustrating.

What I have done to circumvent the problem is: copy the text before hitting submit, then submit, let it loop around, paste onto the new (and empty) page. This generally works for me-- I hope you have luck. Otherwise, it might be worth starting a new thread-- you seem to be able to post here, so maybe something is odd in connection with some older posts.

Regards,

David
View user's profile Send private message
Allen W





Joined: 02 Mar 2004

Posts: 285

PostPosted: Fri 19 Mar, 2004 5:39 am    Post subject:         Reply with quote

I have experienced the same problem just described by David MacElrea(hope I spelled that right) with lengthy posts.[/quote]
View user's profile Send private message


Display posts from previous:   
Forum Index > Off-topic Talk > Posting freezes
Page 1 of 1 Reply to topic
All times are GMT - 8 Hours

View previous topic :: View next topic
Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
You cannot attach files in this forum
You can download files in this forum






All contents © Copyright 2003-2018 myArmoury.com — All rights reserved
Discussion forums powered by phpBB © The phpBB Group
Switch to the Basic Low-bandwidth Version of the forum